Descarregar DiplomaPREGUNTES FREQÜENTS


Quin és el preu de la inscripció?

La tarifa varia en funció de la distància de la cursa i del període d'inscripció, tal com s'indica a l’apartat Inscripció.

Ja he fet el pagament però no aparec com a inscrit, quant de temps he d'esperar?

Un cop realitzat el pagament hi ha un marge de 24-48 hores per aparèixer com a inscrit o preinscrit (segons la documentació necessària aportada) a la web. Si transcorregut aquest temps i segueixes sense aparèixer o estàs com a preinscrit havent enviat tota la documentació, has de contactar directament amb l'organització a través de info@utbcn.com

No m’ha arribat el correu de confirmació i han passat més de 48 hores.¿Què puc fer?

Revisa la bústia Spam del teu correu. En cas de no trobar-lo, pots demanar un duplicat a info@utbcn.com. Igualment pots veure l’estat de la teva inscripció a l’apartat INSCRITS de la distància de la qual has fet la inscripció.

On he d'adjuntar els documents necessaris per a la inscripció?

La targeta de federat i el certificat mèdic es poden adjuntar en el moment de realitzar la inscripció o posteriorment al email info@utbcn.com. El certificat mèdic només serà obligatori per a les distàncies UTBCN i LTBCN. El certificat mèdic ha d'estar segellat per un professional col·legiat i ha de plasmar la seguretat en la participació en proves de llarga distància. Tota la documentació ha d'estar enviada abans de la recollida del dorsal.

Si no tinc l'assegurança de la FEEC, què he de fer?

Aquells corredors que no tinguin assegurança anual hauran de pagar en el moment de la inscripció un suplement de 5 € per obtenir una llicència temporal. El suplement va inclòs en el preu de la inscripció.

Encara no tinc la targeta de federat de 2017 ¿em puc inscriure?

Sí. El participant quedarà en estat de "preinscrit". No es necessari enviar la targeta de 2016. Un cop s'obtingui la targeta de federat de 2017 haurà de enviar-la a info@utbcn.com

Sóc menor d'edat, puc córrer alguna de les distàncies de UTBCN?

Per a les distàncies de UTBCN, LTBCN i MTBCN és condició indispensable tenir 18 anys o complir-los com a màxim el dia en què es disputa la cursa.
Per a la STBCN els participants menors de 16 anys queden excloses de poder participar-hi. Els que tinguin entre 16 i 18 anys hauran de presentar una autorització paterna o dels tutors legals per canviar si estat d'inscripció de "preinscrit" a "inscrit".

És obligatori que presenti un certificat mèdic? Si ja tinc un, ¿el puc utilitzar?

El certificat mèdic és obligatori únicament per als participants de la UTBCN i de la LTBCN (llargues distàncies). Hi ha d'haver estat realitzat com a màxim, 1 any abans del dia de la prova, és a dir, certificats amb data anterior a 25/03/2016 no seran vàlids. Serà condició indispensable que la certificació estigui signada i amb segell d'un metge col·legiat.

Quin certificat mèdic necessito per a fer la UTBCN i/o LTBCN?

El certificat mèdic que es demana obligatòriament a corredors de la UTBCN i la LTBCN, es un document que acrediti que el participant no pateix de cap contraindicació per a la practica de l’esport en categoria competitiva i de llarga distancia. Podràs trobar una plantilla a l’apartat DESCÀRREGA DE DOCUMENTS

Com certifico que vaig realitzar l'edició 2016 per obtenir el descompte?

En posar el teu document d'identitat a la inscripció el sistema detecta automàticament si vas participar o no a l'edició anterior. En cas afirmatiu, abans de pagar veuràs el descompte del 10% en la teva inscripció.

Quan s'aplica el descompte per participar l'any anterior?

El descompte s'aplica de manera automàtica abans de finalitzar la inscripció.

Vaig participar l'any passat però no se m'ha aplicat el descompte. Què faig?

Abans de finalitzar la inscripció s'aplica el descompte al preu. En cas que no s'hagi realitzat, si us plau, comprova que estàs utilitzant el mateix document d'identitat amb què vas realitzar la inscripció anterior. Si tot i així no es carrega el descompte, envia'ns un correu a info@utbcn.com

Què peça tindran els finnisher de la cursa?

Tots els finnisher rebran un tubular tècnic Coreevo que els serà lliurat al costat de la bossa del corredor el dia de l'esdeveniment.

¿La samarreta tècnica és un obsequi per a tots els participants?

La samarreta tècnica no va inclosa en la inscripció bàsica encara que es pot afegir. Únicament està inclosa en la inscripció Premium.

Com són les samarretes Jummper?

Són samarretes de fibra tècnica, ajustades i d'alta qualitat marca Coreevo. En ser similar a les samarretes tècniques de Coreevo, el participant pot provar qualsevol de les que disposa la marca a les botigues.

M'he equivocat de la talla de samarreta, puc canviar-la?

Un cop formalitzat el formulari d'inscripció es permetran canvis de talla fins al 22 de gener de 2017. Passada aquesta data, el participant no podrà realitzar sota cap concepte un canvi de talla. Recomanem als participants que en cas de dubte es provin una samarreta Coreevo a les botigues corresponents.

He de canviar les meves dades d'inscripció. Com ho puc fer?

Per canviar qualsevol dada de la inscripció cal enviar un e-mail a info@utbcn.com. Si a més hi hagués un canvi de distancia, s'abonarà addicionalment la diferència de preu entre aquestes. L'últim dia per a realitzar qualsevol canvi serà el 05/03/2016. Passada aquesta data no es faran canvis sota cap concepte.

No puc participar a la cursa ¿com anul·lo la meva inscripció? Em tornen l'import?

Per anul·lar la inscripció s'ha d'enviar un email a l'organització indicant el motiu i adjuntant el certificat pertinent. En cas de no poder assistir a la cursa només es retornarà el 50% de la inscripció si s'informa abans del 05/03/2017. Després d'aquesta data no es podran fer canvis ni devolucions. En el cas d'haver contractat l'assegurança de retorn, es tornarà el 90% de la inscripció i es pot informar fins al tancament de les inscripcions el 12/03/2017.

No puc participar a la cursa, puc cedir la meva inscripció?

Sí. Es pot realitzar un canvi en les dades fins al 2017.03.05. Si hi hagués un canvi a una distància superior, s'haurà d'abonar la diferència de preu i una taxa de 3 € addicionalment en concepte de despeses de gestió. En cas que un participant cedeixi la seva inscripció sense coneixement de l'organització, la persona que realitza la carrera ho farà sota la seva responsabilitat sense possibilitat d'assegurança o d'obtenir cap premi.

No puc participar a la cursa, puc guardar la meva inscripció per al proper any?

No. en cas de no poder assistir a la cursa no es conservaran les inscripcions per a anys successius.

M'he lesionat i tinc justificant mèdic, em tornen l'import de la inscripció?

Es retorna el 50% de l'import de la inscripció si s'informa abans del 05/03/2017, passada aquesta data no es retorna sota cap circumstància. En el cas d'haver contractat l'assegurança de retorn es retornarà el 90% de la inscripció si s'informa abans del tancament d'inscripcions, 12/03/2017. L'organització es reserva el dret a avaluar casos puntuals que puguin ser considerats com excepcionals.

No puc fer la cursa. Puc recollir la bossa del corredor?

Sí. El participant pot recollir la bossa del corredor el mateix dia de la cursa al Col·legi Sant Cristòfor de Begues, sempre que la inscripció no hagi estat cancel·lada i / o s'hagi produït la devolució de la inscripció. Només podrà recollir la bossa una tercera persona si el titular ho ha notificat a l'organització mitjançant email a info@utbcn.com

No m’ha arribat el correu de confirmació, ¿podré recollir el meu dorsal?

Si. Per recollir el dorsal només necessites el teu document d’identificació o una copia del de la persona a qui li reculls.

Fins quan i on puc recollir el meu dorsal?

Des del dissabte 18/03/2017 fins al dijous 23/03/2017 a la botiga Barrabes Barcelona.

Divendres 24/03/2017 a l'Escorxador de Begues.

No es lliurarà cap dorsal si el participant està com preinscrit en el moment de recollir-lo, per això recomanem enèrgicament que, un cop enviada la documentació necessària i abans de dirigir-se al punt de recollida, el participant revisi si el seu estat ha estat canviat a "inscrit". Només els participants de la STBCN i la MTBCN podran recollir els seus dorsals el dissabte 25/03 al matí al Col·legi Sant Cristòfor de Begues. Els participants de la UTBCN i la LTBCN no podran sota cap concepte recollir el seu dorsal el dissabte 25/03/2017.

Pot recollir una altra persona el meu dorsal?

Sí, sempre que porti una autorització signada pel titular i una fotocòpia del DNI del participant al qual se li recull el dorsal. Per evitar incidents, recomanem que el participant enviï prèviament un email a info@utbcn.com confirmant que una tercera persona recollirà el dorsal i adjunti la documentació indicada.

Podré recollir el meu dorsal el dia de la cursa?

Només es lliuraran dorsals el dissabte 25 a participants de la STBCN i la MTBCN. En cap cas es lliuraran dorsals de la LTBCN i la UTBCN.

Tinc el xip groc, ¿puc participar amb ell?

No. El sistema de xip és electrònic i va adherit al dorsal.

On trobo l'itinerari de les curses?

L'itinerari de les diferents modalitats està indicat de manera gràfica (vista aèria) a l'apartat "Recorregut" de la cursa, i en format de Track de GPS a l'apartat "Track".

Hi haurà algun breafing informatiu abans de la cursa?

En cas de realitzar sessions informatives durant l'any s'informarà a través dels canals habituals. El briefing informatiu en format vídeo el publicarem en els canals habituals en els dies previs a la cursa.

Sóc corredor de la Ultra Trail, puc deixar algun material obligatori a la motxilla del corredor?

Els participants de la distància Ultra Trail han de portar el material obligatori que serà revisat en el control previ a la sortida. Excepcionalment es podrà deixar a la motxilla el frontal i les piles de recanvi.

En cas de pluja o mal temps, ¿s'anul·la la cursa?

La cursa només s'anul·larà en cas de mal temps si des del Servei Meteorològic de Catalunya s'emet un avís de "Situació Meteorològica de Perill" (SMP) en el qual el grau de perill sigui alt o molt alt. En qualsevol altre cas de pre alerta l'organització es reserva el dret a suspendre-la si ho considera necessari. Més informació a http://www.meteo.cat

Alguna distància puntua de cara a la UTMB?

Sí. L'UTBCN atorga 5 punts i la LTBCN 4 punts per l'UTMB.

Puc fer la carrera al costat del meu gos?

No, ho sentim.

On estaran els avituallaments?

Estratègicament en punts de fàcil localització i en una distància prudent per al correcte funcionament de la prova. En el cas que algun familiar volgués accedir-hi, disposarà de la informació al mapa d'avituallaments del web i en el Racebook que es farà arribar a tots els participants.

Puc utilitzar els bastons a la cursa?

Ho poden utilitzar els corredors de la UTBCN i la LTBCN; no així els corredors de la STBCN i la MTBCN.

On puc veure les últimes notícies de la cursa?

A les nostres xarxes socials, tot i que també vam elaborar un Butlletí de Notícies que personalment rebràs a la teva adreça de correu associada a la teva inscripció..

Quina és la diferència entre la Borsa del Corredor i la Motxilla del Corredor?

La Borsa del Corredor és el nom genèric que li donem al conjunt de gadgets que lliurem a tots els participants en acabar la cursa. La Motxilla del Corredor és la que cada corredor de la distància UTBCN porta amb si i lliura a l'organització abans de la sortida perquè sigui traslladada a l'avituallament indicat.

No he pogut recollir la bossa del corredor en acabar la carrera. La podreu enviar?

No. El corredor haurà de recollir obligatòriament la borsa el mateix dia de la cursa.

Quins productes inclou la bossa del corredor?

Part del contingut de la bossa del corredor serà publicat en les xarxes socials de l'esdeveniment.

On estarà situada la zona del corredor amb els serveis de massatge, guarda-roba, bossa del corredor, etc?

Els serveis de massatge, guarda-roba, lliurament de dorsals i de borsa del corredor estaran situats al Col·legi Sant Cristòfor de Begues a escassos metres de la línia de sortida. En tots els casos serà el dorsal l'element identificatiu del corredor per lo qual recomanem encaridament portar-lo sempre.

No he pagat el servei de massatge en el moment de realitzar la inscripció. Puc accedir-hi el mateix dia de la cursa?

No, els corredors que no hagin demanat i pagat prèviament el servei de massatges no podran accedir-hi el dia de la cursa.

¿Amb el meu dorsal puc accedir les vegades que vulgui als serveis?

En els casos de l'avituallament final líquid i les dutxes el participant podrà accedir totes les vegades que vulgueu. Per l'avituallament final semi sòlid el corredor només podrà accedir un màxim de 2 vegades que li seran marcades en el dorsal. El servei de massatges estarà limitat a 1 ús per persona.

On podré deixar els meus objectes personals?

Al guarda-roba habilitat per a aquest fi. Només podràs recollir les peces ensenyant el teu dorsal.

On puc aparcar?

El poble de Begues té zones suficients d'aparcament localitzades relativament a prop de la zona de meta. En cas d'haver zones d'aparcament habilitades s'informarà pels mitjans habituals (xarxes socials i web)

Si tinc dubtes el mateix dia de la cursa, on vaig?

L'organització habilitarà una Oficina d'Atenció al Corredor (OAC) a la zona de sortida. Estarà oberta fins a finalitzar la cursa.

On em puc allotjar?

Els participants tenen 2 opcions d'allotjament: Can Rigol i Centre Manyanet (amb sac de dormir). Les reserves a Can Rigol i a Centre Manyanet es fan de forma directa a través dels contactes indicats a la web. Si tens pensat finalitzar la cursa desprès de les 22h del Dissabte és MOLT important que valoris l'opció d'allotjament ja que el transport fins a la ciutat de Gavà i Barcelona és bastant limitat a la franja horària de les 22h fins a les 08h del diumenge.

Hi ha transport fins a Begues?

Si, pots veure els horaris i les línies aquí: http://www.begues.cat

La organització recomana a aquells participants que tinguin previsió d’arribar a meta passades les 22h del dissabte que proveeixin una alternativa al transport públic per accedir a les ciutats de Gavà i Barcelona, donat que el transport es limitat entre les 22h i les 08h del diumenge.

Hi haurà autocar per als participants?

La opció d’incloure aquest ítem a la teva inscripció finalitza el proper 12/03/2017

  • UTBCN Sortida des de l’estació RENFE Gavà a les 05:30 AM
  • LTBCN Sortida des de l’estació RENFE Gavà a les 06:30 AM
  • MTBCN Sortida des de l’estació RENFE Gavà a les 07:30 AM
  • STBCN Sortida des de l’estació RENFE Gavà a les 08:30 AM

No es realitzaran més serveis de transport privat desprès de l’últim autocar de les 08:30 AM. Informació d’autobusos del la linea Baixbus: www.baixbus.cat

Vull anar a un dels avituallaments pel meu compte. Com puc anar?

La localització dels avituallaments es pot trobar al mapa d'avituallaments de la web. L'organització recomana als familiars i acompanyants els avituallaments següents en funció de la distància:

STBCN (Purgatori), MTBCN (Els Casals), LTBCN (Platja del Garraf), UTBCN (Platja del Garraf, Bucle Begues)

Si durant la cursa no puc contactar amb el participant i vull saber si tot està correcte, On he d'anar?

L'organització habilita l'Oficina d'Atenció al corredor situada a la part final de la zona de meta. Únicament es podrà acudir a obtenir informació en casos d'emergència o davant una preocupació justificada. En cap cas s'utilitzarà el servei com a canal d'informació sobre l’evolució en cursa d’un participant.

Podré accedir als serveis de menjar de l'avituallament final?

Només podran accedir als serveis de menjar i beguda de l'avituallament final els participants acreditats com a tal pel dorsal o els familiars que hagin comprat tiquets prèviament a la web (4,00 €) o el mateix dia de la cursa a l'avituallament (5,00 €). En tot cas el tiquet només es pot utilitzar en una ocasió.

Anem acompanyats de nens. ¿Hi haurà activitats per a ells?

Al Col·legi Sant Cristòfor s'habilitarà una zona de jocs infantils..

El Navegador esta desactualizado

Actualiza Windows Internet Explorer a una versión superior para poder disfrutar de este sitio