kids trail barcelona

KIDS TRAIL BARCELONA

INFORMACIÓ

Reglamento

kid trail 5-6 kid trail 7-8 kid trail 9-10 kid trail 11-12 kid trail 13-14 kid trail 15-16

La Kids Trail Barcelona, en endavant KIDS, es caracteritza per cobrir part del circuit dels corredors de la prova reina (UTBCN), fet que converteix als més petits en corredors aventurers dins el recorregut oficial.

La prova comença al Passeig de l’Església de Begues, al cor del Parc Natural del Garraf. El recorregut s’iniciarà amb tots els participants dividits en calaixos a la sortida, depenent les edats (explicat al Programa), i cada categoria realitzarà la sortida i arribada per la mateixa zona, essent l’únic desviament un camí per a cada categoria d’edat.

La Associació Chromo 22 ajuda a investigar sobre la Neurofibromatosi Tipus 2, malaltia que afecta als més joves, sobretot en nens en la edat de canvi (entre els 12 i 18 anys) afectant i trastornant genèticament el sistema nerviós.

Els 3 primers classificats de cada categoria seran premiats a l’entrega de premis que es realitzarà a les 14h.

La sortida serà a les 10:30 am. El temps màxim per completar la cursa serà de 45 minuts.

A l’arribada a meta, tots els nens rebran un tubular commemoratiu de “Finnisher” per premiar el seu esforç i la seva victòria personal en haver finalitzat la prova. A més hi haurà un servei d'aigua per a la necessària hidratació dels kids en finalitzar la prova. Com a obsequi addicional es lliurarà una bossa de llaminadures per a tots els participants de les diferents categories de la kids.

Hi haurà servei de guarderia pels fills dels participants en horari de 8 hores fins les 14 hores. A més hi haurà una zona infantil amb jocs per a que puguin divertir-se un cop finalitzada la prova Kids, on tindran accés gratuït els participants de la Kids. També podran accedir nens aliens de la prova amb un cost d’entrada.