modalidad utbcn

ULTRA TRAIL BARCELONA

INFORMACIÓ

UTBCN 2017 califica para la UTMB 2018 La Ultra Trail Barcelona, en endavant UTBCN, és la prova reina de l'esdeveniment amb aproximadament 100 Quilòmetres i ±4.700 metres de desnivell positius. És puntuable per la Ultra-Trail du Montblanc amb 3 punts. La prova s’inicia a les 7:00 AM al Passeig de l’Església de Begues, al cor del Parc Natural del Garraf.

El recorregut comença amb un parell de quilòmetres de pista per endinsar-se en un conjunt de pistes, camins i senders tècnics de muntanya amb constants tobogans que ens aniran descobrint el meravellós entorn del Parc Natural del Garraf fins arribar a la sorra de la platja Mediterrània. Des d’allà per la zona Sud del parc tornarà a Begues. Un cop s’arribi a les proximacions de Begues s’inicia el bucle que la diferencia de les altres distàncies, agafant el camí direcció les Agulles. D’allà es podrá gaudir de les vistes que ens presenta el mar mediterrani per a després descendir fins a l’ermita de Bruguers. Un cop passat aquest avituallament complert es dirigirà a la població de Sant Climent de Llobregat i Torrelles, resultant la part més tècnica i exigent del recorregut.
El bucle és d’aproximadament 30 quilòmetres.

En el recorregut de la prova hi ha un mínim de 10 avituallaments i 4 controls de pas sorpresa, estratègicament situats per evitar possibles dreceres i garantir el resultat de la cursa.


Descarregar Programa Descarregar Racebook