modalidad utbcn

ULTRA TRAIL BARCELONA

INFORMACIÓ

UTBCN 2015 califica para la UTMB 2016 La Ultra Trail Barcelona, en endavant UTBCN, és la prova reina de l'esdeveniment amb aproximadament 100 Quilòmetres i ±4.500 metres de desnivell positius. És puntuable per la Ultra-Trail du Montblanc amb 3 punts. La prova s’inicia a les 7:00 AM al Passeig de l’Església de Begues, al cor del Parc Natural del Garraf.

El recorregut comença amb un parell de quilòmetres de pista per endinsar-se en un conjunt de pistes, camins i senders tècnics de muntanya amb constants tobogans que ens aniran descobrint el meravellós entorn del Parc Natural del Garraf fins arribar a la sorra de la platja Mediterrània. Des d’allà per la zona Sud del parc tornarà a Begues. Una vegada a Begues s’inicia el bucle que la diferencia de les resta de distàncies. El bucle d’aproximadament 36 Quilòmetres passa per les poblacions de Torrelles i Sant Climent del Llobregat, resultant la part més tècnica i exigent del recorregut.

En el recorregut de la prova hi ha un mínim de 11 avituallaments i 4 controls de pas sorpresa, estratègicament situats per evitar possibles dreceres i garantir el resultat de la cursa.


Descarregar Programa