modalidad utbcn

ULTRA TRAIL BARCELONA

INFORMACIÓ

UTBCN 2015 califica para la UTMB 2016 La Ultra Trail Barcelona, en endavant UTBCN, és la prova reina de l'esdeveniment amb aproximadament 100 Quilòmetres i ±4.500 metres de desnivell positius. És puntuable per la Ultra-Trail du Montblanc amb 3 punts. La prova s’inicia a les 7:00 AM al Passeig de l’Església de Begues, al cor del Parc Natural del Garraf.

El recorregut comença amb un parell de quilòmetres de pista per endinsar-se en un conjunt de pistes, camins i senders tècnics de muntanya amb constants tobogans que ens aniran descobrint el meravellós entorn del Parc Natural del Garraf fins arribar a la sorra de la platja Mediterrània. Des d’allà per la zona Sud del parc tornarà a Begues. Una vegada a Begues s’inicia el bucle que la diferencia de les resta de distàncies. El bucle d’aproximadament 36 Quilòmetres passa per les poblacions de Torrelles i Sant Climent del Llobregat, resultant la part més tècnica i exigent del recorregut.

En el recorregut de la prova hi ha un mínim de 11 avituallaments i 4 controls de pas sorpresa, estratègicament situats per evitar possibles dreceres i garantir el resultat de la cursa.


Descarregar Programa
Els circuits de les 4 distàncies de la UTBCN - Ultra Trail de Barcelona®'14 estan tancats fa temps però, com a mesura de protecció del territori, tant la Diputació de Barcelona com el Parc Natural del Garraf ens recomanen no publicar els tracks fins que no fem els entrenaments programats.
Gràcies per la vostra comprensió!